5 Mart 2012 Pazartesi

klasik pazartesi..

Yine bir hafta başı klasik pazartesi sendromu :(
Pazar günlerini çok seviyorum, kızım ve eşimle kahvaltı etmek, bütün gün beraber olmak anlatılamaz mutluluk.. ama akşam olupta günün biitiğini anlayınca mutluluğum bir anda hüzüne dönüşüyor, biraz agresiflik başlıyor sonra sabah oluyor ve kızımı bırakmanın verdiği vicdan azabıyla işimin yolunu tutuyorum. Ama herşey kızım için diyerek birazda olsa kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.. Bazı aksamlar kızımı almaya gittiğimizde önce bana sarılması gerekirken (ama ben annesiyim :(  ) direk babacım diyerek babasına gitmesi bendeki filmi koparıyo..
İşte o zaman bende düşünüyorum, herşey kızım için ama onunla geçirdiğim kısacık zamanlar beni çok sevmesine yeter mi diye..

6 yorum:

  1. Yeter bence tatlım yetmeli yani sen annesin sonuçta:)
    Kıyamam nasıl hüzünlenmişsin pazartesi sendromuna verelim bunu bence;)

    http://amareteipsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. ahh bu pazartesiler yok mu, bütün duygularımı allak bullak ediyooo.. :D:D

    YanıtlaSil
  3. bende çalışıyordum evlilikten dolayı şehir değiştirince dinlenme kararı aldım,sonra eşim şunu sordu anneanne ,babaanne, dede yok tanımadığımız biri bizden çok görecek bebeğimizi bunu istiyormusun..düşünüyorum hayat kısa onun büyüdüğünü izlemek huzur gibi geliyor çalışmakta kadın için ekonomik özgürlük,hala kararsızım bakalım kısmet,böyle yazıları okudukça çok üzülüyorum çok ):

    YanıtlaSil
  4. Eğer imkanın varsa çocuğunu kendin büyüt derim ki zaten eşinde öyle istiyormuş.. Ben 1,5 yaşında bıraktım babanesi bakıyor, ama tam büyüme zamanlarını ve tüm gününü benden ayrı geçiriyor, sadece pazar günü bütün gün beraberiz ve bu beni kahrediyor ama hayat şartları kızımın geleceği için ondan ayrılarak fedakarlık yapmam gerekiyor. Çalışmak bir kadın için çok fark ediyor ama annelik işte hepsinden ağır basıyor bu benim düşüncem.. Sevgili arkadaşım sen en güzelini yapıyorsun bebişini kendin büyütüyorsun, Allah ayırmasın yavrularımızı bağışlasın.. Sanada eşin ve yavrunla mutlu huzurlu günler diliyorum.. Biraz uzun oldu ama çok dertliyim yaa.. :((

    YanıtlaSil
  5. sıkma canını herşey kısmet,sen onun için yapıyorsun bunu,çalışmadan mutsuz büyüteceksen bu daha zor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. orası öyle.. bakalım hayırlısı..ikinciyi kendim büyütürüm inşaallah..:)

      Sil